Sidste Torsdagsbar i denne omgang

Den 17. marts spiller Blue Hour til sæsonens sidste Torsdagsbar. Blue Hour er Rupert Dale og Tomas Engelbrechtsen, som spiller et repertoire af folk, jazz og blues. Musikken består både af egne kompositioner og fortolkninger af traditionel folk og jazz.
En aften med stemningsfuld musik omhandlende alt fra tusmørkets mystik til storbyens summen, bliver serveret af duoen.
Rupert Dale (guitar og sang) er oprindeligt fra England, men bor nu på Fyn. Han har spillet i diverse konstellationer på festivaller og cafeer landet rundt. Er meget inspireret af den engelske fortæller og singer-songwriter tradition.
Tomas Engelbrechtsen (guitar) er fra Hillerød, men bor ligeledes nu på Fyn. Har medvirket i mange forskellige orkestre, hvorunder bl.a. Anahata, Gandharva Loka Orchestra og Sangit Tarangini, som er internationale orkestre der spiller moderne spirituel musik komponeret af Sri Chinmoy.
Se mere om Blue Hour på facebook.com/BlueHourMusic

image

Skriv en kommentar