Nostalgi ved årets første torsdagsbar d. 7. januar kl. 20.00

billede

Vær med til en aften hvor gamle beboere kan udveksle historier over en drink og nyere beboere kan få indblik i den stemning som fastholdt kvarterets beboerstatus og gav betegnelsen ”Humleby” og lagde grunden til Beboerhuset og mange stadig eksisterende livsudfoldelser.

I starten af 1970erne boede Helle og Erik Bechgaard i Küchlersgade 15, de optog festlighederne på smalfilm. Den er blevet vist sidste sommer til Arbejdernes Byggeforenings 150 år jubilæum i Flemmings lille biograf i Carstensgade 76 og det vakte begejstring.

Nu har Flemming bearbejdet filmen. Den tager 23 min. og vises ved torsdagsbaren i Beboerhuset den 7. januar 2016 kl. ca. 20.30

Flere daboende humlinge kommer og bidrager til historiens vingesus.

Vel mødt – Christian Duch

Skriv en kommentar