Male-hegnet-dag tirsdag d. 22. september kl. 16.00 – 18.00

Modtaget fra Overgangsudvalget:

Kære alle Humlinger – Børn og voksne – Tirsdag d. 22. september kl.16-18 har Carlsberg inviteret til hyggearrangement i Humlebyen, hvor vi får mulighed for at male de midlertidige grønne plankeværker som nu omkranser Humleby mod byggepladsen. Hegnet er også stillet op om den nye kommende midlertidige legeplads, placeret på nordsiden af boligerne i Carstensgade.

Til dette arrangement får vi mulighed for selv at pryde hegnet. Carlsberg står får indkøb af maling, lidt til ganen og Carlsbergs deltagere bliver Trine (kommunikationschef) og Ulrik (Projektleder). Vel mødt med al jeres kreativitet til Store Maledag.

Den midlertidige legeplads er endnu ikke åben, da gartneren først skal have placeret legeredskaberne forsvarligt.
Vh Karina F3 (Formand for Overgangsudvalget)

2 kommentarer til “Male-hegnet-dag tirsdag d. 22. september kl. 16.00 – 18.00”

  1. Vi er flere, der spekulerer på, om det er hele hegnet mod Carlsberg, der skal males?
    Vi er nogle stykker i Carstensgade (i hvert fald nr. 64 og 68), der faktisk hellere vil leve med hegnets grønne flade, som det fremstår ud for vores huse p.t.

    • Nej, det er bestemt ikke hele hegnet der skal males. Faktisk vil den del af hegnet ud for baghaverne i Carstensgade ikke blive malet. Det gælder fra Enghavevej og til det knæk på hegnet hvor den midlertidige legeplads starter. Vist nok mellem C76 og C78.
      Hvis der er andre som ikke ønsker yderligere maling på de flader som er ud for deres hus, bedes de sætte en seddel op inden tirsdag d. 22. kl.16.00. Vh Karina F3

Skriv en kommentar