En kommentar til “NABO februar 2015”

  1. Det er ret deprimerende at læse indlæggene i seneste nummer af NABO om aftalesvigt og legepladsnedlæggelse m.v., som gør Husejerforeningens opråb om at komme ‘på barrikaderne igen’ til ramme alvor. Forhåbentlig kommer der gode ideer og kampkraft ud af mødet 24. februar, men det skader jo ikke allerede nu at forsøge starte en mindre lavine af offentlighed omkring Carlsbergbyens ageren og manglende troværdighed. Og bl.a. lukningen af hele områdets legeplads må være så godt stof, at fx Vesterbrobladet kunne være interesseret i en lille artikel/kampagne, godt hjulpet af læserbreve. Folk med it-kompetencer kunne lave en Facebook-gruppe rettet mod de værste tiltag, og en masse irriterende mails til den angivelige overskurk, direktør Jens Nyhus (jny@carlsbergbyen.dk), er også en mulighed. Og når/hvis Carlsbergbyen med kommunens hjælp – de ejer jo vejene nu – får trumfet andre overgangsforhold til Küchlersgade og Carstensgade end de hidtil aftalte, kan vi jo overveje lidt civil ulydighed ved konstant at plastre gadeenderne til med gamle cykler, storskrald m.v., så færdsel besværliggøres. Det ændrer selvfølgelig ikke ved, at Humleby er oppe mod stærke kræfter, men lidt modstand skal de da ha’…

Skriv en kommentar