Husk: Ekstraordinært møde vedr. Carlsberg Byen 24. februar

Bestyrelsen indkalder til ekstraordinært møde vedrørende Carlsberg Byen. Vi har brug for hjælp til at skabe opmærksomhed omkring Carlsberg Byen og skubbe udviklingen i en mere spændende retning, end den vi ser lige nu.

Hvis du er klar til at hjælpe – så mød op tirsdag d. 24. februar kl. 19.30 i beboerhuset. 

Baggrundsartikel fra Nabo:

Der blæser nye vinde fra Carlsberg Byen. Hvor der tidligere blev signaleret samarbejde og imødekommenhed ift. hensynet til Carlsberg Byens naboer er der nu kommet andre boller på suppen. Idéen om at lave en blød overgang mellem Küchlersgade/Carstensgade og Carlsberg Byen er skudt i sænk af Carlsberg Byens nye administrerende direktør. De høje, tidligere slanke, tårne er nu blevet tykke højhuse. I det hele taget er der ikke meget tilbage fra de oprindelige tanker om en spændende, grøn, italiensk midleralderby-inspireret tilføjelse til glæde for hele København. Istedet handler det mere og mere om maksimering af byggeprocenterne og at gå lige til grænsen ift. den oprindelige rammelokalplan. Husejerforeningens bestyrelse har kæmpet kampen indtil nu – og vi fortsætter gerne – men hvis vi skal skabe ordentlig modvægt overfor denne negative udvikling, har vi brug for fleres hjælp. Bestyrelsen indkalder derfor til et ekstraordinært møde for alle Humleby-beboere, som har interesse i og mulighed for at hjælpe. Journalister, jurister, arkitekter, aktivister, kreatister kom frit frem og hjælp. Vi mødes i Beboerhuset d. 24 februar kl. 19.30. Bestyrelsen vil holde et kort statusoplæg og derefter er ordet frit.

En kommentar til “Husk: Ekstraordinært møde vedr. Carlsberg Byen 24. februar”

  1. Kære alle, det utroligt vigtigt vi er skarpe på hvem der er hvem. Dem der bygger på Carlsberg grunden hedder Carlsberg Byen P/S, hvor P/S står for partnerskab. Carlsberg A/S brygger øl og ejer 25 % af Carlsberg Byen P/S. Vi skal være opmærksom på at bruge de korrekte navne når vi omtaler byggeriet på Carlsberg grunden.
    vh
    John K14

Skriv en kommentar