Ny Husforsikring

Vi har i det seneste år haft skadesudgifter der oversteg det det forventede hos Gjensidige. Den primære årsag var en større brand, samt de to store storme (navngivet Allan og Bodil) som gjorde 2013 til et af de værste i Danmark nogensinde mht stormskader.

I forbindelse med hovedforfald for vor husforsikring modtog ejerforeningen fra Gjensidige varsel om en meget voldsom præmiestigning. Den varlsede stigning gav en præmie, der var væsentlig højere end, hvad vi som husejere individuelt ville kunne tegne forsikring til.

Bestyrelsen så derfor ingen anden udvej end at indhente alternative tilbud, da der naturligvis skal opnås en rabat ved, at vi har en kollektiv forsikring.

Det viste sig, at vi kunne opnå det mest attraktivt tilbud hos Danske Forsikring/Topdanmark (Danske Forsikring har et samarbejde med Topdanmark, der er målrettet erhverv og foreninger). Vi har derfor fået nyt forsikringsselskab per 1/7 2014.

Læs mere om, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med skader, der skal dækkes af forsikringen.

Vær opmærksom på at ingen forsikringer er helt ens, og at der derfor er forskelle i dækninger og forbehold. Policen er ikke klar endnu, men vil blive lagt på hjemmesiden så snart vi har den.