Vedr. skader efter stormen d. 28. oktober 2013

Stormen, der ramte Danmark d. 28/10, har forårsaget skader mange steder, således også i Humleby.

Er der sket skader på dit hus – f.eks. skader på taget – skal du være opmærksom på, at dette er dækket af vores fælles husforsikring.

Da der er tale om en storskade, der omfatter flere husstande, beder Gjensidige os om at opgøre alle de individuelle husskader under een skadesanmeldelse.

Vi har fået skade nummer 3366973-39. For at kunne foretage en koordineret anmeldelse beder bestyrelsen derfor om, at alle husejere der har konstateret stormskader ekstraordinært anmelder skaden til christian@maegaard.dk i stedet for til Gjensidige – bestyrelsen vil så indsende samlet opgørelse.

Vi har brug for følgende:

  • Kontaktinformation: navn, adresse, telefon og e-mail for anmelder.
  • Adresse hvor skaden er sket
  • Omfang af skaden – hvad er sket?
  • Gerne foto

For at gøre afregning og udførelse af arbejdet så effektivt som muligt, har Gjensidige bedt os om så vidt muligt at anvende samme håndværkere til udbedringen. Bestyrelsen har derfor truffet aftale med Byggeselskabet Maj om udbedring. Gjensidige skal godkende alt arbejde inden det igangsættes. Den enkelte husejer skal derfor ikke igangsætte arbejder men blot anmelde til bestyrelsen. Husejeren vil så senere blive kontaktet af håndværker vedrørende udbedring.