Madklub/kokkeskole for børn (9-14 år)

Humleby får denne sommer en børne-madklub/kokkeskole for de 9-14 årige . Initativtager og køkkenchef er Sille Engel.

Første arrangement løber af stablen den 4. juni 2013 fra kl. 16:00 – 19:00. Der er en del tilmeldte, så hvis du ønsker at tilmelde dit barn, må du ringe til mig på 61651032 – senest i aften, søndag. Jeg har et max deltagerantal på 15 børn pr. gang, så det er vigtigt lige at konferere med mig inden I sender børnene af sted!

Kan du ikke præcisere, at madklubben for børn er et beboerforeningsarrangement, og det deraf er for foreningens medlemmer. Egenbetaling for deltager er ca. 50 kr. som går til maden. Yderligere information ved henvendelse til Sille på silleengel@gmail.com.

Der planlægges at lave i hvert fald et arrangement mere inden sommerferien – dato offentliggøres på Humlebys Facebook side og derefter mund til mund 🙂

Glæder mig meget til at hygge med børnene!

En kommentar til “Madklub/kokkeskole for børn (9-14 år)”

  1. Dejligt at der bliver reklameret her – dog er der en del rettelser!

    Første gang er rigtig nok på tirsdag d. 4. juni – klokkeslettet er fra 16-19. Der er en del tilmeldte, så hvis du ønkser at tilmelde dit barn, må du ringe til mig på 61651032 – senest i aften, søndag.

    Jeg planlægger at lave i hvert fald et arrangement mere inden sommerferien – dato offentliggøres på Humlebys facebookside og derefter mund til mund:)

    Jeg har et max deltagerantal på 15 børn pr. gang, så det er vigtigt lige at konferere med mig inden I sender børnene afsted!

    Glæder mig meget til at hygge med børnene!

Skriv en kommentar