Hvem rumsterer i vores kloakker?

Husejerforeningen er blevet spurgt om, hvem der huserer i vores kloakker – udover rotterne, naturligvis!
Københavns Energi har hyret Aarsleff til at renovere alle hovedkloakker og stik indtil brøndene i forhaverne. Husejerforeningen har hyret ABC Kloak til at besigtige og renovere gennemløbsbrøndene og stikkene fra brønd til hus. De to selskaber har heldigvis et fint samarbejde, da det er komplicerede forhold, hvor tegningerne ofte ikke passer.
Efter aftale med Husejerforeningen har ABC Kloak lavet et tilbud om TV-inspektion af Husejernes EGNE kloakke. Vi ved – efter stikprøver – at der formodentligt er en del brud og fejl også i husenes kloakker. Husejerne kan vælge ABC Kloaks tilbud eller et helt andet, naturligvis. Det blander Husejerforeningen sig ikke i. Alle er naturligvis velkomne til at ringe til bestyrelsen, men vi kan ikke rådgive den enkelte. Vi bliver ofte spurgt, hvad man selv kan gøre. Svaret er kort: Alt arbejde i kloakker kræver en autoriseret kloakmester.

2 kommentarer til “Hvem rumsterer i vores kloakker?”

 1. Vi bad i sommer om ABC-tilbud på vores kloak. Har intet hørt siden
  Løb tilfældigvis for en måneds tid siden ind i ABC Kloak, der arbejdede med TV i naboens kloak her i Lundbyesgade. ABC havde været hos os, sagde de, og vi ville snart få rapport og tilbud. Har intet hørt siden!
  – Er det den almindelige erfaring at oplysningsniveauet er så dårligt fra ABC?
  – Vil det overhovedet være muligt i år at få udført evt. arbejde (med statstilskud)?
  Ole

  • Hej Ole

   Vi har spurgt ABC og fået følgende svar:

   “Vi er opmærksomme på problematikken og kører hos jer hver dag for at nå så mange inden årsskiftet, så folk får glæde af fradraget…”

   Vi har fra kloakudvalgets side derudover bedt ABC om at prioritere denne opgave resten af året.

   Mvh Jens

Skriv en kommentar