Svajerløb på Carlsberg

Information til beboere i Humleby (modtaget fra arrangøren af løbet)

På lørdag er det svajerløb!

København er kendt verden over som en moderne cykelby, men vores cykelkultur har en lang og stolt historie. Igennem flere årtier blev der afholdt Svajerløb hvor byens cykelbude – kaldet ”svajere” – kæmpede om håneret med hæsblæsende ladcykelræs – med og uden last på cyklerne – på Israels Plads. Det var en klassisk københavnerbegivenhed der forsvandt da det sidste historiske svajerløb blev afholdt i 1960. Bilerne med deres chauffører havde overtaget svajernes betydning.

Efter halvtreds års pause fylder ladcyklerne og deres “svajere” igen. København er verdens ladcykelhovedstad. I den anledning arranger vi svajerløbet, en klassisk københavnerbegivenhed for hele familien. Vi vil være på grunden bag Humlebyen, indskrivning til løbet vil foregå fra klokken 10.30 og selve løbet starter klokken 12.00 Lørdag. Formenlig vil i mærke lidt aktivitet i området men vi gør vores yderste for att ikke genere nogen.

Alle er velkomne, dem med tohjulede fragtcykler eller trehjulede ladcykler, også dem uden cykler skal være meget velkomne at kigge ned og få sig en kold fadøl og en kig på en sjov og lidt anderledes form for cykelløb.

Hvis i synes at vi larmer, generer eller på en eller en anden måde bare vil komme i kontakt med os så finder i os her:

Kontakt:
Simon Busk
31396291
simonbusk@gmail.com
Facebook

Skriv en kommentar