Store Byttedag d. 9. september

Modtaget fra Sommermarkedet på Carlsberg:

Den 9. september er Danmarks nationale Store Byttedag. Miljøstyrelsen markerer kampagnen ”Brug mere – spild mindre” med et kreativt arrangement fra kl. 10-16 under halvtaget ved TAP1 på Carlsberg-grunden. Det sker i samarbejde med Københavns Kommune og Sommermarkedet på Carlsberg.

På Københavns Store Byttedag har du mulighed for at bytte de ting, som du ikke længere bruger i det store byttetelt, hvor alle kan stille deres brugte ting, og hvor det er gratis at tage. Du kan komme med de ting, du ikke har plads til derhjemme eller bare er blevet træt af, og måske finde en skat, som en anden har stillet derind. Det kan være en stak bøger, tre kopper, en cd, en pose børnetøj eller det legetøj, som dine børn er blevet for store til.

Arrangementet byder bl.a. på mulighed for at få opfrisket tøj. Du kan også få repareret småmøbler, lave kreative ting af genbrugsmaterialer og se modeshow med genbrugstøj. Der vil være en DJ på, der sørger for god byttestemning hele dagen.

Store Byttedag skruer desuden op for volumen med genbrugs-modeshow med designer-tema, hvor du kan få inspiration til, hvordan du kommer til at ligne en fashionista på et lille budget. Du har også mulighed for at købe fx redesign og accessories, der er syet af genbrug.

Samtidig kan du få gode råd til, hvordan du kan dele, genbruge, bytte, reparere og sælge ting til fordel for både miljøet og privatøkonomien.

Tag dine ting og din familie, veninde eller nabo med under armen – og kom hjem med nye brugte ting eller god inspiration.

Læs mere om arrangementet på www.brugmerespildmindre.dk.

 Hvis der skulle opstå nogle spørgsmål eller lignende i forbindelse med arrangementet, er du velkommen til at kontakte projekt koordinator; Stina Bach på 23666318 eller sbn@tap1.dk

Skriv en kommentar